Main content

Пилатес за трудници

1450746 10152019998889084 806041045 n

Спа центарот АУРА и Болницата ПЛОДНОСТ организираат ПИЛАТЕС ЗА ТРУДНИЦИ под водство на нашиот пилатес тренер Бобан Масалковски АНИМА центар

Повеќе: Пилатес за трудници

Предавање во Прилеп-Како заедно да го победиме карциномот на грлото на матката

---TБTВ

Тема: Како заедно да го победиме карциномот на грлото на матката

Од лекарскиот тим на Болница Плодност:

Повеќе: Предавање во Прилеп-Како заедно да го победиме карциномот на грлото на матката

Клиничка болница – Битола

431865 3184080897849 260180261 n

ЈЗУ Клиничка болница Битола е регистрирана на 05.07.2005 год. како континуитет на Општата болница Битола и овозможува здравствена заштита на

Повеќе: Клиничка болница – Битола